Win Win Win! Charcoal Companion Flame-Friendly Keramic Seafood Rack (BBQ accessoire)

Win Win Win! Justforkoks deelt uit! Met de Charcoal Companion Flame-Friendly Keramic Seafood Rack  van Kookpunt.nl . Lees snel wat je moet doen om deze keramisch plaat te bemachtigen. Winnen, weggeven, acties! Daar houden we van! Kookpunt.nl ook en daarom stellen zij deze week een aantal toffe artikelen beschikbaar voor een give-ayway. Artikelen zoals rasps, een […]

Win Win Win! Justforkoks deelt uit! Met de Charcoal Companion Flame-Friendly Keramic Seafood Rack  van Kookpunt.nl . Lees snel wat je moet doen om deze keramisch plaat te bemachtigen.

Winnen, weggeven, acties! Daar houden we van! Kookpunt.nl ook en daarom stellen zij deze week een aantal toffe artikelen beschikbaar voor een give-ayway. Artikelen zoals rasps, een Suncraft mes en nog veel meer! Heb je de review gelezen over de Seafood rack van Kookpunt.nl? Deze moderne, online keukenwinkel maakt het jou en je kookkunsten makkelijk met een breed assortiment.

Als je gek bent op barbecueën mag je de accessoires van Charcoal Companion eigenlijk niet missen! Het merk is gek op alles om en rond de BBQ en doen er dan ook alles om het zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken met innovatieve accessoires. Dit is de Charcoal Companion Flame-Friendly zeevruchtenhouder waarmee je gemakkelijk schaal en schelpdieren kunt braden op de barbecue (of in de oven). De zeevruchtenschaal is gemaakt van keramiek wat tegen hoge temperaturen bestand is waardoor het op direct vuur geplaatst kan worden.

De kenmerken van de Charcoal Companion Flame-Friendly Zeevruchtenhouder CC3808, keramiek:

  • Afmetingen: 34,5 (l) x 22,6 (b) x 2 (h) cm
  • Materiaal: Keramiek
  • Vaatwasserbestendig: Nee
  • Vorm: Rechthoekig
  • EAN code: 0050016738084
  • Merk: Charcoal Companion
  • Serie: Flame-Friendly
  • Capaciteit: 12 stuks
  • Type: CC3808

Wat moet je doen? Deel en like dit bericht op Facebook uiteraard! Like je ons nog niet op Facebook? Dan is dat stap één. Vertel je wat jij zou willen grillen met deze moderne jongen!  Onder alle inzenders verloten wij volgende week één model! Mocht je nu naast de boot vissen volgende week, maar je bent wel gecharmeerd van deze plaat, dan kun je die bij Kookpunt.nl aanschaffen.

 

 

# reacties

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: