Tony’s Chocolonely in Orange is the New Black

Natuurlijk zijn we trots op de verkrachters, moordenaressen, junkies en het andere gespuis dat in onze nationale kleur rondloopt in Orange is the new Black (not!), maar onze nationale chocoladehelden hebben het geflikt. Ze zitten er ook in! Sinds deze week streamt Netflix het nieuwe seizoen van Orange is the new Black. In de trailer […]

Natuurlijk zijn we trots op de verkrachters, moordenaressen, junkies en het andere gespuis dat in onze nationale kleur rondloopt in Orange is the new Black (not!), maar onze nationale chocoladehelden hebben het geflikt. Ze zitten er ook in!

Sinds deze week streamt Netflix het nieuwe seizoen van Orange is the new Black. In de trailer zien we hoe actrice Alysia Reiner, in de rol van Natalie Figueroa, haar tanden in een pure Tony zet.

Tony’s Chocolonely zegt niet te hebben betaald voor de scene. Wel geeft het bedrijf toe aan de Telegraaf dat het regelmatig repen chocolade afstuurt naar producenten van Netflix series. Dit keer was het dus raak.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: