Spar Mini Interieur

Spar koopt The Tosti Club

Na een korte samenwerking zit het erop voor de zelfstandigheid van The Tosti Club. Nadat de formule in twee Spar filialen terug te vinden was, hebben de twee organisaties tot een overname besloten. The Tosti Club groeide de afgelopen jaren tot een bedrijf met 11 filialen. Twee daarvan waren gevestigd in Spar supermarkten. Het ging […]

Na een korte samenwerking zit het erop voor de zelfstandigheid van The Tosti Club. Nadat de formule in twee Spar filialen terug te vinden was, hebben de twee organisaties tot een overname besloten.

The Tosti Club groeide de afgelopen jaren tot een bedrijf met 11 filialen. Twee daarvan waren gevestigd in Spar supermarkten. Het ging om de filialen in Arnhem en Zwolle. De samenwerking bleek vruchtbaar. Het zijn typisch Nederlandse producten met zeer lage materiaalkosten. Wat de worst voor de HEMA is, moet de tosti voor Spar gaan worden.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: