Slim, Samsung komt met dubbele inbouwoven

Wanneer je in de keukenzaak loopt, zie je ze nog niet zo veel; de ovens van Samsung. Toch timmert het Koreaanse merk al jaren aan de weg en laat het ook nu weer een bijzondere innovatie zien in de Dual Cook Flex series. De Samsung Dual Cook Flex is een dubbele smart oven. Een traditionele […]

Wanneer je in de keukenzaak loopt, zie je ze nog niet zo veel; de ovens van Samsung. Toch timmert het Koreaanse merk al jaren aan de weg en laat het ook nu weer een bijzondere innovatie zien in de Dual Cook Flex series.

De Samsung Dual Cook Flex is een dubbele smart oven. Een traditionele 60 CM hoge inbouwoven wordt letterlijk in tweeën gesplitst. Hierdoor is het mogelijk om twee gerechten tegelijk te bakken met eigen baktijden en temperaturen. Daarnaast is ook de hele ruimte in één keer te benutten waardoor je een inhoud van 75 liter krijgt. Dit komt door gebruik te maken van een flexibele deur.

De Dual Cook Flex is ook een smart oven. Helemaal gericht op IoT (Internet of Things). Zo kun je de cooking guide gebruiken voor bereidingssuggesties, jouw kookgeschiedenis, een persoonlijk kookboek en andere zaken bijhouden.

Samsung komt in totaal met vier modellen op de markt met een vanafprijs van €749.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: