Review: Sligro Kerstpakket Adventure


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket Adventure van Sligro met 4.5 sterren.

The Good
  • Veel waarde voor het prijskaartje
  • Smaken zijn lekker toegankelijk
  • Alcoholvrij
  • Zeer geschikt voor 2 personen

The Bad
  • Redcliffs gebruikt te goedkope ritssluitingen

Uit mijn hoofd hebben we zo’n 60 tientjes betaald voor het Sligro kerstpakket Adventure. Een kerstpakket met een tentje. Met de Hollandse winters kan dat gewoon! “Op avontuur met deze Redcliffs pop-up tent, inklapbare lamp en stoere waterfles. Genoeg food om deze avontuurlijk tocht aan te durven!” is hoe Sligro het pakket beschrijft. In onze […]

Uit mijn hoofd hebben we zo’n 60 tientjes betaald voor het Sligro kerstpakket Adventure. Een kerstpakket met een tentje. Met de Hollandse winters kan dat gewoon!

“Op avontuur met deze Redcliffs pop-up tent, inklapbare lamp en stoere waterfles. Genoeg food om deze avontuurlijk tocht aan te durven!” is hoe Sligro het pakket beschrijft.

In onze test is dit niet het goedkoopste pakket, maar wel veruit het grootste. Dit door de tent die in de doos zit. Deze doos meegeven wekt indruk maar… ga ze niet op hun zij zetten. Dan wordt de presentatie van de producten een heel stuk minder mooi.

Zachte waren

Er is enorm veel te vinden in dit Adventure kerstpakket van de Sligro. We vinden veel eigen merk producten van het Nederlandse Tastemakers B.V en Sligro zelf. Het leuke hiervan is dat de verpakkingen mooi aansluiten op het thema van het pakket. Al was de chips van wel heel slechte kwaliteit. Ook de chocolademelk vonden we niet top. Maar verder zijn het wel allemaal smaken waar iedereen wat mee kan. Een leuk pakket dus.

Bovendien is het een pakket om niet alleen van te genieten. De twee Snickers repen bewijzen dat je deze zomer gewoon lekker met z’n tweeën, in een tentje, op een festivalterrein moet genieten van de inhoud.

Harde waren

Een groot deel van de waarde, zit in de harde waren. Deze komen van het merk Redcliffs. Een outdoor merk waar veel mee gestunt lijkt te worden. Zo zien we dat het campinglampje zo’n €4 kost. Het tentje heeft een waarde van zo’n €33. De kosten van de enkelwandige kampeerfles konden we niet achterhalen. Maar laat het geheel aan harde waren een waarde van €40 hebben. Dan heb je een mooie waarde in deze doos zitten.

De kwaliteit van de Redcliffs producten is prima voor festivalgebruik. Geen high-tech kampeerspul dus, maar wel prima bruikbaar. Alleen de lipjes van de ritsen zijn van te zacht materiaal. Die gaan niet lang mee, dus zorg dat je altijd een paperclip bij de hand hebt.

Reclame

In het Sligro Kerstpakket Adventure vinden we weinig reclame. Alleen een bon met een korting van €150 voor Sunparcs en Center Parcs. Prima.

Nazorg

Onderin vinden we een kaartje waarop de Sligro de ontvanger veel plezier wenst met het pakket. En contactgegevens mocht er wat mis zijn met de inhoud. Enigszins geanonimiseerd. Voor de ontvanger zal het niet meteen duidelijk zijn dat dit een pakket van de Sligro betreft.

De tops

De waarde van het pakket is gewoon heel goed. Bovendien is de tent lekker gemakkelijk op te zetten. Onze kinderen vinden het een feest dat hij gewoon in de huiskamer staat. De smaken in het pakket zijn ook lekker veilig. Oké, de chips was ruk.

De Flops

Redcliffs heeft iets te goedkope ritssluitingen gebruikt, maar verder hebben we niets negatiefs.

Conclusie: Sligro Kerstpakket Adventure

Het is een raar idee om in de winter een tent weg te geven in een kerstpakket, maar wat hebben we nu al veel lol van het pakket Sligro Kerstpakket Adventure. De smaken zijn ook gewoon goed en je krijgt echt waar voor jouw geld.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: