Inhoud Makro Kerstpakket Happy New Year 2019

Review: Makro Kerstpakket Happy New Year 2019 (nr.5)


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket 5 Happy New Year van Makro met 4.5 sterren.

The Good
  • Erg leuk samengesteld
  • Lekkere, algemene smaken
  • Leuke non-food producten

The Bad
  • Misleidende Postcode Loterij reclame

We weten het, eigenlijk is het een rare titel. Wand dit kerstpakket voor de kerst van 2019 gaat natuurlijk helemaal over de start van 2020. En ja, bij Makro maken ze daar voor €19 echt een feestje van! Non-Food Het Marko Kerstpakket Happy New Year 2019 (nr.5) bevat qua harde waren vooral feestitems. En dat […]

We weten het, eigenlijk is het een rare titel. Wand dit kerstpakket voor de kerst van 2019 gaat natuurlijk helemaal over de start van 2020. En ja, bij Makro maken ze daar voor €19 echt een feestje van!

Non-Food

Het Marko Kerstpakket Happy New Year 2019 (nr.5) bevat qua harde waren vooral feestitems. En dat vinden we ook echt wel tof. Zo krijg je een 2020 ballon, maar ook een pakje met confetti ballonnen. Voor het grote moment dat 2020 aanbreekt, bevat het pakket ook party poppers. Dus hou je Dyson stofzuiger maar vast paraat 😉. Voor iedereen die instagram waardige content gaat produceren, zijn er ook nog wat paper photo props. Denk aan grappige brillen, hoedjes etc. Natuurlijk ook allemaal gericht op 2020.

Food

Makro is niet al te zuinig als het gaat om de inhoud van haar kerstpakketten. Je krijgt pretzelsticks XXL, kip knakworsten (die waren echt lekker), een chocolade trio, naturel chips, chocolate fudge (was ook erg lekker) en knettersuiker cookies. Ja, daar gaan de kinderen helemaal op los. Het laatste item lijkt een fles champagne, maar dit kerstpakket is alcoholvrij. Het is dan ook appelcider. Wat ons betreft een gezonde boodschap!

Inhoud Makro Kerstpakket Happy New Year 2019

Papierwerk

Net als Sligro, voorziet ook Makro haar kerstpakketten van papierwerk. Je krijgt een kortingsbon voor Landal en dat vinden we zeker tof. Het verkapte abonnement van de postcodeloterij geeft echter wel een bittere nasmaak. We weten, het is een businessmodel. Maar als werkgever wil ik een kerstpakket vol cadeaus en niet mijn werknemers aan een gok product helpen waar ze op jaarbasis veel geld aan kwijt raken. Niet echt een fijne kerstgedachte.

Conclusie: Marko Kerstpakket Happy New Year 2019 (nr.5)

Het is een beetje jammer dat Marko de postcodeloterij in het Marko Kerstpakket Happy New Year 2019 (nr.5) stopt, maar verder is dit kerstpakket echt ontzettend leuk samengesteld. De producten zijn gewoon van erg goede kwaliteit en de selectie is lekker breed.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: