Martini’s Message in a Bottle blijkt bijzondere (QR) cadeau

Martini, bekend van o.a. Bacardi en Grey Goose, heeft voor de feestdagen een wel heel bijzondere campagne gestart met de naam Message in a Bottle. Het hele idee werkt op basis van een QR code. De flessen die onder het merk vallen, worden verkocht met een speciaal neklabel. Op dit label staat een unieke QR […]

Martini, bekend van o.a. Bacardi en Grey Goose, heeft voor de feestdagen een wel heel bijzondere campagne gestart met de naam Message in a Bottle. Het hele idee werkt op basis van een QR code.

De flessen die onder het merk vallen, worden verkocht met een speciaal neklabel. Op dit label staat een unieke QR code. Wanneer jij dat als gever scant, kun je een video uploaden met jouw wens voor de ontvanger. Wanneer de ontvanger van de fles de code scant, ziet hij of zij de video die jij hebt geüpload. Daarnaast kan de ontvanger ook andere informatie bekijken, zoals cocktail recepten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: