Kazidomi brengt het ‘Costco’ concept naar Nederland

Korting in de supermarkt in ruil voor een betaald abonnement. Dit is het model waarmee warenhuis Costco al jaren erg sterk is in de VS. Kazidomi richt zich met dit model op biologische food producten die online besteld kunnen worden. €100 per jaar Het model van Kazidomizal rusten op een abonnement van €100 per jaar. […]

Korting in de supermarkt in ruil voor een betaald abonnement. Dit is het model waarmee warenhuis Costco al jaren erg sterk is in de VS. Kazidomi richt zich met dit model op biologische food producten die online besteld kunnen worden.

€100 per jaar

Het model van Kazidomizal rusten op een abonnement van €100 per jaar. Voor dat geld krijg je een jaar lang 20-50% korting op de producten in de webshop. Bovendien krijg je een soort bespaar garantie. Verdien je de €100 niet terug in de kortingen die je krijgt, dan betaalt de online supermarkt het verschil aan het eind van het jaar weer terug. Naast food producten, verkoopt Kazidomi ook beauty, sport, huishoudelijke- en andere producten.

Filteren

Kazidomi werkt met diëtisten, dokters en gezondheidsexperts om het assortiment samen te stellen. Daarnaast zijn er custom filters. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te filteren op producten waar geen soja in zit of waar geen extra suikers aan zijn toegevoegd.

Over de grens

Kazidomi opereert al in Frankrijk en België. Daar heeft de online supermarkt inmiddels €6.000 leden. Het platform zelf heeft inmiddels 2.000 producten op het schap liggen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: