Hydro Flask houdt jouw wijntje koel deze zomer

Thermosflessen gebruik je doorgaans om warme dranken ook echt warm te houden. De mensen van Hydro Flask doen het anders. Die houden deze zomer jouw wijntje lekker koel. De mensen van Hydro Flask trappen af met de 25 oz Wine Bottle. Een thermosfles speciaal op maat gemaakt voor de inhoud van een standaard wijnfles van […]

Thermosflessen gebruik je doorgaans om warme dranken ook echt warm te houden. De mensen van Hydro Flask doen het anders. Die houden deze zomer jouw wijntje lekker koel.

De mensen van Hydro Flask trappen af met de 25 oz Wine Bottle. Een thermosfles speciaal op maat gemaakt voor de inhoud van een standaard wijnfles van 75cl. Daarnaast komen ze met de 10 oz Wine Tumbler. Deze speciale rvs beker is gemaakt van 18/8 roestvrijstaal. Hij is dubbelwandig om zo jouw wijntje langer op temperatuur te houden. Beide producten verschijnen in het wit, zwart en groen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: