Bonne Maman Hazelnootpasta

De jambekken van Bonne Maman stappen in de pasta

Komende maand kun je van heel wat influencers verwachten dat ze recepten gaan publiceren met de hazelnootpasta van Bonne Maman. Inderdaad, die jamexperts slaan een heel andere richting in met hun nieuwste product! Vanaf vandaag start het merk met de selectie van Bonne Maman hazelnootpasta-influencers in Nederland. Die moeten de nieuwe potjes op de markt […]

Komende maand kun je van heel wat influencers verwachten dat ze recepten gaan publiceren met de hazelnootpasta van Bonne Maman. Inderdaad, die jamexperts slaan een heel andere richting in met hun nieuwste product!

Vanaf vandaag start het merk met de selectie van Bonne Maman hazelnootpasta-influencers in Nederland. Die moeten de nieuwe potjes op de markt gaan zetten. In de supermarkt zullen ze in ieder geval opvallen in het pastarek. Met het traditionele potje en de traditionele deksel zal het potje zeker opvallen tussen de plastic deksels en tubes van de gevestigde merken.

Bonne Maman Hazelnootpasta

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: