maaltijdthuis.nl

Albert Heijn gaat ook maaltijden bezorgen

Albert Heijn stapt met MaaltijdThuis.nl in de thuisbezorging van maaltijden. Dit in aanvulling op het thuis bezorgen van de boodschappen. Met ’s lands blauwste grootgrutter hoef je nu dus helemaal niet meer de keuken in. Albert Heijn klanten kunnen wekelijks maaltijden bij het bedrijf bestellen. Daarbij kan rekening worden gehouden met de dieetwensen van de […]

Albert Heijn stapt met MaaltijdThuis.nl in de thuisbezorging van maaltijden. Dit in aanvulling op het thuis bezorgen van de boodschappen. Met ’s lands blauwste grootgrutter hoef je nu dus helemaal niet meer de keuken in.

Albert Heijn klanten kunnen wekelijks maaltijden bij het bedrijf bestellen. Daarbij kan rekening worden gehouden met de dieetwensen van de klant. De bezorging van de maaltijd zal op een vast moment, door dezelfde bezorger worden verricht. Door te kiezen voor dezelfde bezorger, hoopt Appie een sterkere band met de gebruiker van de dienst op te bouwen.

Naast de eigen bezorgdienst, gaat Albert Heijn ook meer en meer bezorgen via Deliveroo en Thuisbezorgd.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: