1 April: Picnic lanceert eigen Hyperloop voor boodschappen

De eerste 1 april grap is binnen en wel van boodschappenbezorgservice Picnic. Het bedrijf zou als eerste partij een werkende Hyperloop baan bouwen in Nederland, voor de bezorging van boodschappen. De Hyperloop baan zou aangelegd zijn in een nieuwbouwwijk vlakbij het distributiecentrum van Picnic in Gouda. De boodschappen zouden direct vanuit het distributiecentrum naar de […]

De eerste 1 april grap is binnen en wel van boodschappenbezorgservice Picnic. Het bedrijf zou als eerste partij een werkende Hyperloop baan bouwen in Nederland, voor de bezorging van boodschappen.

De Hyperloop baan zou aangelegd zijn in een nieuwbouwwijk vlakbij het distributiecentrum van Picnic in Gouda. De boodschappen zouden direct vanuit het distributiecentrum naar de woningen worden getransporteerd. Dit Hyperloop alternatief zou de HotPod (Hyperloop Of Things Picnic On Demand) gaan heten. De bezorgtijd van de Picnic HotPod zou op 2 minuten liggen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: