Zet jouw eigen cold brew met de Asobu Cold Brew

Koele koffie drinken als een pro? Dan maak je het natuurlijk zelf en vers. Met een apparaat als de nieuwe Asobu Cold Brew. Een mobiele koffiezetter met geïntegreerde thermoskan oplossing. De Asobu Cold Brew werkt met gemalen koffie. Daar giet je water overheen waarna je de koffie 12 tot 24 uur laat trekken. Werk het […]

Koele koffie drinken als een pro? Dan maak je het natuurlijk zelf en vers. Met een apparaat als de nieuwe Asobu Cold Brew. Een mobiele koffiezetter met geïntegreerde thermoskan oplossing.

De Asobu Cold Brew werkt met gemalen koffie. Daar giet je water overheen waarna je de koffie 12 tot 24 uur laat trekken. Werk het af met wat koude melk en/of ijsblokjes. Het reservoir van de Asobu Cold Brew is goed voor een liter koude koffie. Warme koffie zetten kan natuurlijk ook.

Het onderste deel kan dus gebruikt worden om de koffie mee te nemen voor onderweg. Dit is een volwaardige dubbelwandige fles van koper. De thermische isolatie moet goed genoeg zijn om de koffie 24 uur lang koud te houden. Heerlijk in de huidige hittegolf 😉

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: