Yoghurt Barn

Yoghurt Barn (YB) stapt af van koemelk voor de Froyo

Bij YBG gooien ze het roer om. Voor wat de Froyo betreft. De koeien gaan eruit, plantjes gaan erin. Wie vanaf nu een Froyo bij de yoghurtkoning bestelt krijgt deze op basis van plantaardige materialen. Bij TB stond de vervanging van de biologische froyo kennelijk al langer op de planning. De voerschakeling zou binnen de […]

Bij YBG gooien ze het roer om. Voor wat de Froyo betreft. De koeien gaan eruit, plantjes gaan erin. Wie vanaf nu een Froyo bij de yoghurtkoning bestelt krijgt deze op basis van plantaardige materialen.

Yoghurt Barn

Bij TB stond de vervanging van de biologische froyo kennelijk al langer op de planning. De voerschakeling zou binnen de keten een besparing van een halve ton aan broeikasgassen betekenen en ook nog eens een besparing van 4 miljoen liter water dat in het huidige proces nodig zou zijn geweest. De keten is zelf van mening dat de Froyo er ook nog eens lekkerder door is geworden, maar dat moet je natuurlijk vooral zelf ervaren en bepalen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: