Winnen: Victorinox Alpineer Grip in red/black Zakmes

Mesje winnen? Natuurlijk geven we meteen een hele goede weg :-)

We hebben weer iets moois weg te geven hier bij JustForKoks. Ditmaal het Victorinox Alpineer Grip in red/black Zakmes. Een prima mes met een deels gekarteld lemmet. Daarmee kun je niet alleen snel en handig verpakkingen openen, maar als het nodig is, snijdt je er ook een broodje of tomaatje mee.

De Victorinox Alpineer Grip in red/black Zakmes kan ook prima mee als kelnersmesje. Er zit namelijk ook een kurkentrekker op. De schalen zijn van een zachter materiaal gemaakt waardoor het mes prima in de hand ligt en met de sleutelring eraan kan hij ook aan een sleutelbos worden bevestigd. Als is dit een wel heel grote sleutelhanger ;-).

Wat moet je doen om dit mooie mes te winnen? Natuurlijk volg je ons al op Facebook. Daar deel je deze post met je vrienden en familie want: Sharing is caring! Stuur ook even een mailtje naar [email protected] met jouw adres erin. Wanneer je wint, kunnen we het mes direct naar je opsturen. Handig 🙂

Je hebt letterlijk tot het eind van dit weekend de tijd om deel te nemen aan deze wedstrijd. Succes en… slijmen vinden we leuk! Het mes is beschikbaar gesteld door Victorinox.

# reacties

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: