Jumbo Foodcoach App

Wielrenners dieet app nu ook beschikbaar voor Jumbo klanten

Jumbo is bekend van haar wielrenners. Daar is veel know-how opgebouwd met betrekking tot voeding. Die know-hos is in de nieuwe Jumbo Foodcoach verwerkt. Daarmee kunnen ook (amateur) wielrenners hun dieet op hun prestaties aanpassen. Met de app kunnen wielrenners zelf een persoonlijk voedingsplan opstellen om zo, maximaal te presteren op de fiets. De boodschappen […]

Jumbo is bekend van haar wielrenners. Daar is veel know-how opgebouwd met betrekking tot voeding. Die know-hos is in de nieuwe Jumbo Foodcoach verwerkt. Daarmee kunnen ook (amateur) wielrenners hun dieet op hun prestaties aanpassen.

Met de app kunnen wielrenners zelf een persoonlijk voedingsplan opstellen om zo, maximaal te presteren op de fiets. De boodschappen die je nodig hebt, worden automatisch overgezet naar een boodschappenlijstje voor in de winkel, of de bezorgdienst.

De Jumbo Foodcoach is nu te downloaden voor Android en iOS.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: