Warenkennis: Kimchi

Kimchi is enorm populair in de Koreaanse keuken. Het bestaat uit gefermenteerde groenten en zou al 2000 jaar worden bereid. Koreanen hebben soms speciale koelkasten om hun kimchi te bewaren. De gezonde eigenschappen maken dat Kimchi ook steeds meer in Nederland te vinden is. Het proces om Kimchi te maken blijkt overigens nog echt noeste […]

Kimchi is enorm populair in de Koreaanse keuken. Het bestaat uit gefermenteerde groenten en zou al 2000 jaar worden bereid. Koreanen hebben soms speciale koelkasten om hun kimchi te bewaren.

De gezonde eigenschappen maken dat Kimchi ook steeds meer in Nederland te vinden is. Het proces om Kimchi te maken blijkt overigens nog echt noeste arbeid te zijn, al lopen de recepten nogal uiteen. Vandaag kijken we mee in de keuken van een fabrikant die onder anderen vegetarische kimchi bereidt.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: