Warenkennis: Honing

Wellicht ben je al eens bij een lokale imker geweest. Gewoon om de mooiste smaken honing te pakken te krijgen. Zo niet, koop je het goudgele suikersapje waarschijnlijk gewoon in de super of bij de groothandel. Maar hoe maken ze de enorme hoeveelheden honing die daar nodig zijn? Verrassing! Het begint toch echt allemaal bij […]

Wellicht ben je al eens bij een lokale imker geweest. Gewoon om de mooiste smaken honing te pakken te krijgen. Zo niet, koop je het goudgele suikersapje waarschijnlijk gewoon in de super of bij de groothandel. Maar hoe maken ze de enorme hoeveelheden honing die daar nodig zijn?

Verrassing! Het begint toch echt allemaal bij de imker. Die produceert ook voor de fabrikant, maar dan op een wat grotere schaal dan de imker die in het dorp zit. Opvallend is ook hoe enorm veel handwerk er nog in zit. Al is dit filmpje wel al wat ouder. En kunstmatige geur en smaakstoffen? Hier zien we er in ieder geval helemaal niets van.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: