Warenkennis: BBQ

Waar de BBQ vandaan komt is onbekend, maar hoe een standaard kolen BBQ gemaakt wordt, zie je vandaag. In de warenkennis zie je hoe een traditionele Weber kogelbarbecue wordt geproduceerd. Zo zie je hoe stalen platen in no-time worden geperst tot de boven- en onderkant van een kogelbarbecue. Gewoon een kwestie van persen. Daarna wordt […]

Waar de BBQ vandaan komt is onbekend, maar hoe een standaard kolen BBQ gemaakt wordt, zie je vandaag. In de warenkennis zie je hoe een traditionele Weber kogelbarbecue wordt geproduceerd.

Zo zie je hoe stalen platen in no-time worden geperst tot de boven- en onderkant van een kogelbarbecue. Gewoon een kwestie van persen. Daarna wordt het tijd om de randen af te werken en de belangrijke gaten uit te stansen. Coating erover, details erop en de BBQ is klaar voor gebruik. Nouja, natuurlijk moet je het laatste deel zelf even in elkaar zetten.

De beelden zijn geschoten bij Weber.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: