Waarschuwing: Afgekeurde chocopasta en speculoos in omloop

Om plekken als Marktplaats worden ze aangeboden; potten chocopasta en Speculoos pasta voor omgerekend €0,75 per potje. Het echte spul, maar afgekeurd spul. De NVWA waarschuwt. Hoewel niet bekend wat er mis is met de potten (glas, schoonmaakmiddel, kan van alles zijn), waarschuwen de Nederlandse voedselautoriteit MVWA en het Belgische FAVV voor de aankoop van […]

Om plekken als Marktplaats worden ze aangeboden; potten chocopasta en Speculoos pasta voor omgerekend €0,75 per potje. Het echte spul, maar afgekeurd spul. De NVWA waarschuwt.

Hoewel niet bekend wat er mis is met de potten (glas, schoonmaakmiddel, kan van alles zijn), waarschuwen de Nederlandse voedselautoriteit MVWA en het Belgische FAVV voor de aankoop van de batch. De potten waren bestemd voor vernietiging, maar iemand heeft ze te pakken weten te krijgen en biedt je nu voor weinig aan.

Het was dan ook de fabrikant Natra die de advertenties van de afgekeurde potten ontdekte. De NVWA is in ieder geval al een onderzoek gestart naar de verkoper. Hoewel dus niet bekend is wat het probleem met de inhoud is, is het advies het niet te eten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: