Tofu en Avocado

Vleesvervangers steeds populairder

Vleesvervangers worden steeds beter, en dat merken ze in de supermarkt. De verkoop is sinds 2017 met 51% gegroeid. De verkoop van vlees liep ook keurig terug. Zo werd er 9% minder vlees & wild verkocht over dezelfde periode. De verkopen van kip stegen in dezelfde periode met 2%, maar ook daar lijkt in het […]

Vleesvervangers worden steeds beter, en dat merken ze in de supermarkt. De verkoop is sinds 2017 met 51% gegroeid. De verkoop van vlees liep ook keurig terug.

Zo werd er 9% minder vlees & wild verkocht over dezelfde periode. De verkopen van kip stegen in dezelfde periode met 2%, maar ook daar lijkt in het eerste half jaar van 2019 een daling te ontstaan.

Het aanbod van vleesvervangers in de supermarkt is de afgelopen jaren ook flink gestegen. De Vegetarische slager heeft met Beyond Meat ook een stevige concurrent erbij gekregen als het gaat om kwalitatief hoogwaardige vleesvervangers. Met andere woorden, het gaat goed. Zelfs de vegetarische BBQ komt langzaamaan in beeld en daar worden we vrolijk van.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: