No Bones Express

VJFB introduceert de No Bones Express

Vegetarisch heeft er niet eerder zo lekker uitgezien. De vegetarische snackbars van de Vegan Junk Food Bar introduceren deze week de No Bonex Express. Een grote doos vol vleesloos-vlees en de nodige garnering. De headliners in de No Bones Express zijn de No Ribs en No Wings. Daar omheen liggen de vier dipsausen van het […]

Vegetarisch heeft er niet eerder zo lekker uitgezien. De vegetarische snackbars van de Vegan Junk Food Bar introduceren deze week de No Bonex Express. Een grote doos vol vleesloos-vlees en de nodige garnering.

De headliners in de No Bones Express zijn de No Ribs en No Wings. Daar omheen liggen de vier dipsausen van het merk in combinatie met verschillende gefrituurde aardappelgerechten en de nodige salade. De No Ribs bestaan voor maar 1,2% uit koolhydraten en 21% uit proteïnen. De No Wings zijn palmolie-vrij.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: