Vapiano is failliet

Het ging ontzettend hard de afgelopen jaren, maar Corona maakte uiteindelijk een einde aan de Italiaanse restaurants van Vapiano. De tien restaurants houden de deuren dan ook gesloten. Vapiano is een Duitse keten van Italiaanse restaurants die in verschillende Europese landen actief is. In Duitsland verkeerde de formule al langer in financiële problemen. Daar gingen […]

Het ging ontzettend hard de afgelopen jaren, maar Corona maakte uiteindelijk een einde aan de Italiaanse restaurants van Vapiano. De tien restaurants houden de deuren dan ook gesloten.

Vapiano is een Duitse keten van Italiaanse restaurants die in verschillende Europese landen actief is. In Duitsland verkeerde de formule al langer in financiële problemen. Daar gingen de 55 filialen al snel dicht toen bleek dat het niet langer mogelijk was de salarissen en huur uit te betalen. Daarop volgden al snel de 230 vestigingen in de andere 33 landen waar het concern actief was. Opvallend is wel dat de uitspraak niet gaat over het filiaal in Eindhoven.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: