Uber Eats Drone

Uber gaat fast food per drone leveren

Uber Eats heeft grootse plannen in San Diego. In de Amerikaanse stad gaat het bedrijf fastfood per drone leveren. De eerste leveringen moeten deze zomer al plaatsvinden. De vliegende fastfood drones zullen nog niet aan huis bezorgen. In plaats daarvan worden er veilige landingszones aangegeven. De drone zal dan ergens in de buurt van jouw […]

Uber Eats heeft grootse plannen in San Diego. In de Amerikaanse stad gaat het bedrijf fastfood per drone leveren. De eerste leveringen moeten deze zomer al plaatsvinden.

De vliegende fastfood drones zullen nog niet aan huis bezorgen. In plaats daarvan worden er veilige landingszones aangegeven. De drone zal dan ergens in de buurt van jouw woning landen. Natuurlijk met jouw favoriete snacks aan boord. Uber’s eigen personeel kan de drones uitladen. Daarna zullen ze de maaltijden naar de voordeur brengen. De veilige landingsplekken kunnen overigens ook de daken zijn van Uber’s eigen wagenpark.

Uber ontwikkelde met McDonalds al eens een speciale verpakking voor de levering van fast food per drone. Toen nog met een aangepaste reguliere drone. Later dit jaar zal Uber de drones onthullen die het daadwerkelijke werk gaan doen.

De leveringen per drone zullen ongeveer net zoveel kosten als een reguliere levering in de stad. Het tarief ligt daar rond de $8,50.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: