Uber Eats gaat speelgoed bezorgen

Opvallend nieuws uit de hoek van Hasbro en Uber Eats vandaag. De twee zijn een samenwerking aangegaan. De speelgoedmarkt is booming op dit moment en de maaltijdbezorgers gaan daarvan mee profiteren. Bij jouw patatje oorlog, kun je nu namelijk ook de producten van Hasbro mee bestellen. Of je nou zin hebt in een potje Trivial […]

Opvallend nieuws uit de hoek van Hasbro en Uber Eats vandaag. De twee zijn een samenwerking aangegaan. De speelgoedmarkt is booming op dit moment en de maaltijdbezorgers gaan daarvan mee profiteren.

Bij jouw patatje oorlog, kun je nu namelijk ook de producten van Hasbro mee bestellen. Of je nou zin hebt in een potje Trivial Pursuit of dat je bij de levering van een sixpack biertjes over de Twister mat wilt kruipen, het kan. Ook het speelgoed van Play-Doh zit in het assortiment van spullen die Uber eats kan leveren. Alssss het aankomt tenminste. Op Trustpilot weet Uber Eats niet boven 1 ster uit te komen en regent het dag na dag klachten over de bezorgers. Zeker nu, in de Corona tijd. Maar liefst 95% van de reviewers geeft de bezorging 1 ster. Oei!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: