TikTok Kitchen gaat TikTok recepten bezorgen in de VS

In de VS bestaat al een tijdje iets dat je een spookrestaurant mag noemen. Je kunt er wel bestellen, maar het restaurant heeft nooit echt bestaan. Zo ging influencer MrBeast al eens landelijk live met zijn burgerrestaurant, zonder dat het echt bestond. De drijvende kracht achter dit soort acties zijn bedrijven als Virtual Dining Concepts […]

In de VS bestaat al een tijdje iets dat je een spookrestaurant mag noemen. Je kunt er wel bestellen, maar het restaurant heeft nooit echt bestaan. Zo ging influencer MrBeast al eens landelijk live met zijn burgerrestaurant, zonder dat het echt bestond.

De drijvende kracht achter dit soort acties zijn bedrijven als Virtual Dining Concepts die een landelijk netwerk van bezorgkeukens aanbieden. Merken kunnen daar hun verpakkingen en recepten aanleveren, waarna consumenten deze kunnen bestellen in de bezorggebieden van deze keukens.

Ook TikTok gaat nu aan de slag met deze spookrestaurants en opent er per 2022 meteen al 300 in de VS. Het idee is dat je met TikTok Kitchen populaire TikTok recepten kunt bestellen. Een deel van de inkomsten wordt dan weer gedeeld met de bedenker van de recepten.

TikTok Kitchen zal aftrappen met drie recepten. Gebakken feta pasta, de smash burger en pasta chips. TikTok zal ieder kwartaal het menu rouleren. Net als bij vele andere TikTok diensten ligt de focus echt op de VS en hoeven we er hier nog niet veel van te verwachten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: