Thuisbezorgd.nl gaat samen met Just Eat

Na Shell komt er opnieuw een Brits-Nederlandse grootmacht in Europa. Takeaway.com, het Nederlandse moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, gaat samen met het Britse Just Eat. Op dit moment zijn beide bedrijven beursgenoteerd. Takeaway.com in Amsterdam en Just Eat in Londen. Het nieuwe Just Eat Takeaway.com zal genoteerd blijven in Londen, maar van de Amsterdamse beurs verdwijnen. Aandeelhouders […]

Na Shell komt er opnieuw een Brits-Nederlandse grootmacht in Europa. Takeaway.com, het Nederlandse moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, gaat samen met het Britse Just Eat.

Op dit moment zijn beide bedrijven beursgenoteerd. Takeaway.com in Amsterdam en Just Eat in Londen. Het nieuwe Just Eat Takeaway.com zal genoteerd blijven in Londen, maar van de Amsterdamse beurs verdwijnen. Aandeelhouders van Just Eat worden de grootste aandeelhouders in de nieuwe N.V. Echter wordt het nieuwe bedrijf bestuurd door de Nederlandse Jitse Groen. Ook zal het hoofdkantoor in Amsterdam worden gevestigd.

Het nieuwe bedrijf zal maarktleider zijn in Nederland, Groot Britanië, Duitsland, België en Polen. Het bedrijf zal het onder anderen opnemen tegen Uber Eats en Deliveroo.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: