The Piq is Instagram voor foodies

Een nieuwe manier om restaurants te promoten, dat is The Piq. Een alternatief voor Instagram dat zich puur richt op foodies. Door het netwerk rondom food te bouwen, zou het een stuk interessanter kunnen worden. Via The Piq kunnen gasten, maar ook koks, hun creaties snel met de buitenwereld delen. Hierdoor kan de app inspireren […]

Een nieuwe manier om restaurants te promoten, dat is The Piq. Een alternatief voor Instagram dat zich puur richt op foodies. Door het netwerk rondom food te bouwen, zou het een stuk interessanter kunnen worden.

Via The Piq kunnen gasten, maar ook koks, hun creaties snel met de buitenwereld delen. Hierdoor kan de app inspireren door te laten zien wat er in het restaurant op tafel komt te staan, in plaats van dat je alleen een menukaart ziet.

Natuurlijk gaat het bij The Piq niet alleen om plaatjes schieten, er moet ook geld worden verdiend. Net als bij Couverts en andere apps, is het mogelijk om vanuit de app ook bij restaurants te reserveren.

Download voor Android of iOS.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: