Tabasco Rocoto Sauce

Tabasco Rocoto Sauce tijdelijk verkrijgbaar

Bij het lezen van de titel, verlang ik stiekem alweer naar de zomer. De geur van een mooie burger op de gril op het strand. Gelach bij het water. En een lekkere hete saus. De Tabasco Rocoto Sauce ligt echter tijdelijk in de winkel, dus dat wordt inslaan! De Tabasco Rocoto Sauce is gemaakt op […]

Bij het lezen van de titel, verlang ik stiekem alweer naar de zomer. De geur van een mooie burger op de gril op het strand. Gelach bij het water. En een lekkere hete saus. De Tabasco Rocoto Sauce ligt echter tijdelijk in de winkel, dus dat wordt inslaan!

De Tabasco Rocoto Sauce is gemaakt op basis van de Rocoto pepers uit het Andesgebergte in Peru. Deze peper staat ook wel bekend als de Capsicum Pubescens. Ze lijken qua vorm enorm op de madame jeanettes (Capsicum Chinese) die we uit het eveneens Zuid-Amerikaanse Suriname kennen. Deze pepers worden ondersteund door de bekende Tabasco red sauce en de nodige ahornsiroop.

Tabasco Rocoto Sauce

De Tabasco Rocoto Sauce tikt op de Scoville schaal de 1.500 punten aan. Sambal Oelek staat op 2.000. Tabasco Red Sauce staat op 5.000. De Tabasco Rocoto Sauce is dus een relatief milde pepersaus.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: