Tabasco krijgt een jubileum variant

Eerder dit jaar gaven we al wat aandacht aan dat Tabasco 150 jaar bestaat. We vertelde je precies hoe het sausje wordt gemaakt. Komende maandag lanceert Tabasco een speciale editie van het sausje. Diamond Reserve Pepper Sauce Onder de noemer Diamond Reserve Pepper Sauce wordt de speciale versie gemaakt op basis van mousserende wijn. Ook […]

Eerder dit jaar gaven we al wat aandacht aan dat Tabasco 150 jaar bestaat. We vertelde je precies hoe het sausje wordt gemaakt. Komende maandag lanceert Tabasco een speciale editie van het sausje.

Diamond Reserve Pepper Sauce

Onder de noemer Diamond Reserve Pepper Sauce wordt de speciale versie gemaakt op basis van mousserende wijn. Ook deze tabasco is gemaakt met de bekende rode pepers van Avary Island en zo’n 15 jaar gerijpt. Echter is de saus vermeng met mousserende witte wijnazijn.

De Champagne onder de pittige saus

Dit is ook de reden dat Tabasco er voor kiest het sapje niet in haar iconische flessen te verpakken. Tabasco kiest ervoor de saus in een kleine champagnefles te verpakken. Deze wordt weer verpakt in een exclusief doosje.

Verkrijgbaarheid

Vanaf vandaag ligt de Tabasco Diamond Reserve Pepper Sauce in de virtuele schappen van de Tabasco website. Ja, zo exclusief is deze batch. En er is maar een beperkte voorraad. Het flesje gaat €34,95 kosten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: