Spitfire Energy

Spitfire Energy is een energydrink in poedervorm

De Red Bulls van deze wereld hebben het toch verrekte lastig. Aan de ene kant drinken pubers zich moeiteloos richting hartfalen, aan de andere kant zijn er de ouders die zich maar een beetje ongecontroleerd zorgen maken. Voor gamers is er in ieder geval een alternatief; Spitfire Energy poeder. Spitfire Energy (vernoemd naar de beroemde […]

De Red Bulls van deze wereld hebben het toch verrekte lastig. Aan de ene kant drinken pubers zich moeiteloos richting hartfalen, aan de andere kant zijn er de ouders die zich maar een beetje ongecontroleerd zorgen maken. Voor gamers is er in ieder geval een alternatief; Spitfire Energy poeder.

Spitfire Energy (vernoemd naar de beroemde Spitfire vliegtuigen uit WOII) belooft de gamingprestaties niet alleen te verbeteren, maar ook meer focus en energie te geven door extra vitaminen en mineralen toe te voegen.

Spitfire Energy

Deze samenstelling moet na 15 minuten al een verbetering van prestaties opleveren en die extra scherpte zou tot 5 uur lang moeten aanhouden. Bovendien smaakt het naar bosvruchten, wat het consumeren van het poedertje net iets prettiger moet maken.

Gaat het niet via de neus dan!? Nee, Spitfire Energie leg je niet in een lijntje naast je toetsenbord. Het oprollen van een vijfje tijdens het gamen zou echt super irritant zijn. Je gebruikt het poedertje om van te voren even een shake te maken. Natuurlijk levert het merk daarvoor toffe accessoires zoals een eigen shaker.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: