Spar Mini Buitenkant

Spar introduceert de 1 persoons supermarkt

Je zou ze deze zomer op heel wat plekken tegen kunnen komen, de nieuwe eenpersoonssupermarkten van Spar. Ontwikkeld rondom een kleine zeecontainer die op plekken met weinig faciliteiten neergezet kan worden. Het nieuwe mini supermarktconcept is helemaal ontwikkeld rondom de anderhalvemetersamenleving. Zo staat er alleen een ondernemer buiten die het deurbeleid regelt. Het assortiment is […]

Je zou ze deze zomer op heel wat plekken tegen kunnen komen, de nieuwe eenpersoonssupermarkten van Spar. Ontwikkeld rondom een kleine zeecontainer die op plekken met weinig faciliteiten neergezet kan worden.

Spar Mini InterieurHet nieuwe mini supermarktconcept is helemaal ontwikkeld rondom de anderhalvemetersamenleving. Zo staat er alleen een ondernemer buiten die het deurbeleid regelt. Het assortiment is iets beperkt en de klant dient een zelfscankassa te gebruiken om af te rekenen.

Qua assortiment moet je niet alleen denken aan snelle ontbijtjes, lunchproducten, tussendoortjes en complete maaltijden. Binnen de schappen is zelfs nog ruimte voor borrel- en barbecueboxen.

Is de beperkte ruimte 100% gericht op het laten zien van producten? Dat valt ook nog wel mee. De supermarkt heeft haar best gedaan de Spar Mini van binnen toch nog leuk aan te kleden.

De eerste Spar Mini staat nu voor het hoofdkantoor, maar Spar is van plan deze winkels te plaatsen op locaties waar wel toerisme is, maar weinig faciliteiten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: