Stapel Smokey Goodness 2 boeken

Smokey Goodness 2 gepresenteerd in Amsterdam

Gaat het next level BBQ boek het ultieme BBQ boek overtreffen?

We waren erbij, vanmiddag in Amsterdam. Na het eerste Smokey Goodness boek met als ondertitel ‘Het Ultieme BBQ Boek’ presenteerde Neerland’ s bekendste rough chef zijn tweede BBQ bijbel. Smokey Goodness 2 met als ondertitel ‘Het Next Level BBQ boek’. Want hoe overtref je anders je ultieme BBQ kookboek?

Jord Althuizen werd natuurlijk vooral bekend als jurylid van RTL’s Grillmasters. Daar trok hij samen met Herman den Blijker op en beoordeelde daar het Nederlandse BBQ talent. Daarnaast runt hij het bedrijf Smokey Goodness dat een waar BBQ walhalla begint te vormen met workshops, catering en een eigen productlijn.

Marcus Polman overhandigt het eerste exemplaar aan Jord Althuizen tijdens de Culiperslunch

Tijdens de Culiperslunch in Amsterdam presenteerde Jord vanmiddag zijn tweede boek. Natuurlijk voor een enorme BBQ truck van zijn catering, met als voorproefje runderhart op een stokje. Een prachtig gerookt stukje orgaanvlees dat het ‘no shit’ gevoel in je oproept. Orgaanvlees van de grill met een bijzondere textuur en een heerlijke rooksmaak. Ja, dat smaakt al naar meer. De komende week gaan we lekker aan de grill met het boek waarna je alles leest over de avonturen die wij ermee hebben beleefd.

Logo Smokey Goodness

Het was trouwens niet het eerste moment dat het boek te zien was. Gisteren werd het boek al gepresenteerd voor 400 fans. Die konden het boek vooraf kopen en kregen daarbij een persoonlijk gesigneerd exemplaar mee naar huis.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: