Rolls-Royce Champagne Chest

Rolls-Royce Champagne Chest nu ook in Nederland te koop

De één kent Rolls-Royce van de bolides, de ander van de vliegtuigmotoren. Hoe dan ook, het merk staat al jaren voor luxe en exclusiviteit. Dat wordt kracht bijgezet met de beschikbaarheid van de Rolls-Royce Champagne Chest in Nederland. De Rolls-Royce Champagne Chest is een nieuwe uitbreiding op het accessoireportfolio van Rolls-Royce Motor Cars. Niet zo […]

De één kent Rolls-Royce van de bolides, de ander van de vliegtuigmotoren. Hoe dan ook, het merk staat al jaren voor luxe en exclusiviteit. Dat wordt kracht bijgezet met de beschikbaarheid van de Rolls-Royce Champagne Chest in Nederland.

De Rolls-Royce Champagne Chest is een nieuwe uitbreiding op het accessoireportfolio van Rolls-Royce Motor Cars. Niet zo zeer om in de auto al een flesje leeg te lurken, maar ook voor op het terras of op een mooi jacht.

Rolls-Royce Champagne Chest in gebruik

Het chassis van de Rolls-Royce Champagne Chest is gemaakt van bewerkt aluminium en koolstofvezel. Het is bekleed met echt leder en Tudor Oak eikenhout. Natuurlijk is het mogelijk voor Rolls-Royce klanten om de Rolls-Royce Champagne Chest naar eigen smaak af te laten werken.

Wanneer je op de knop van de Rolls-Royce Champagne Chest drukt, opent een champagne set voor vier personen. Het exterieurdeksel verandert in een dienblad van Tudor Oak met laser ingesneden rvs inleg. Daaronder liggen vier katoenen servetten met het bekende RR beeldmerk. De vier champagneglazen zijn uiteraard met de mond geblazen. Daarnaast is de kist voorzien van zwarte koelers om de champagne op gekoeld te houden en er zijn drie porseleinen schalen om bijgerechten op te serveren. In de kaviaarconfiguratie is er ruimte voor twee gekoelde caissons voor een 30-grams kaviaarblik.

Rolls-Royce Champagne Chest Snacks

En dan zijn er nog meer mondwaterende details waar het merk met trots over vertelt. De Rolls-Royce Champagne Chest is nu verkrijgbaar voor €55.000 en dat is in de BTW.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: