Review: Tefal Gourmet Party Duo (PY582813)


Peter beoordeelde namens JustForkoks de van met 4.5 sterren.

The Good
  • Meerdere functies
  • Makkelijk schoon maken
  • Handig gekleurde spatels
  • Leuk om te doen
  • Gemakkelijk in gebruik

The Bad
  • Spatels zijn van plastic
  • 1 warmte stand

Review van een nét wat andere gourmetplaat van Tefal. Is er een feestje, dan is de Wokpartij natuurlijk van de partij!!
Heb je zin om weer eens een keer anders te eten dan anders, maar ben je het standaard Gourmetten een beetje zat? Dan is de Tefal Wokparty Duo een juist alternatief. Tenminste….. dat beweerd Tefal. Ze komen met hun, op het eerste gezicht normale, gourmet plaat op de markt die niet bedoelt is om mee te gourmetten!!??!! Huuh ??? Hoe zit dat dan, hoor ik je denken. Weest gerust, je leest het direct hier!!!

Unboxing

Bij het openen van de doos vallen de wokpannetjes direct op en deze zien er goed uit moet ik zeggen. Op ieder handvat zit een uitsparing, die bied ruimte voor de leuk gekleurde knopjes die er bij zitten. Zo kan je nooit per ongeluk in de pan van je buurman roeren en met de bij behorende spatels in die zelfde vrolijke kleuren is het helemaal een duidelijk geheel. De voedingskabel zit los in de doos, en kan gemakkelijk in het apparaat gestoken worden en zit gevoelsmatig goed vast. Leuk en handig detail is dat de gietlepel onderop de wokparty te plaatsen is en de exacte maat heeft van de 6 pannenkoek vormen. Tevens het niet te vergeten receptenboek is van de partij!

Eerste gebruik

Goed hoeft niet ingewikkeld te zijn, integendeel! Dit is zo’n voorbeeld er van. Bakplaat, pannetjes en fel gekleurde spateltjes om mee te roeren en gaan! En het is allemaal van prima kwaliteit. Erg handig dat je het snoer van het apparaat los kunt koppelen. Dit maakt het opruimen en schoonmaken gemakkelijker. Het apparaat heeft een vermogen van 1000 watt en heeft maar één warmtestand. En die stand is heet! Je voelt de warmte van een afstand en al gauw werd de trui verruild voor een T-shirt. De pannetjes zijn van stevig materiaal, en om echt je eigen pannetje te creëren zitten er losse afneembare gekleurde knopjes bij. Deze kun je op het handvat bevestigen. Het enige minpunt wat ik hebben kunnen vinden zijn de spateltjes. Deze zijn van plastic. En wat gebeurt er als je plastic op een loeihete plaat legt? Juist, dat smelt langzaam weg.

 

 

Het gebruik is simpel. Je legt jouw favoriete hapjes in je eigen pannetje en wokken maar! Het spreek allemaal voor zich. Wanneer je het pannetje verwijdert, zitten er in de plaat 6 uitsparingen waar je een heerlijk mini-pannenkoekje in bakt. Let wel op dat je de uitsparing niet laat overstromen. Anders heb je een pannenkoek met dezelfde grote van de bakplaat en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door de handige gietlepel zal dit niet zo snel gebeuren, want deze heeft de exacte maat van de vormpjes. Zit de lepel vol met beslag, dan heb je de exacte hoeveelheid om de uitsparingen perfect te vullen! Slim! Doordat het apparaat uit allemaal losse onderdelen bestaat, is het ook makkelijker om schoon te maken! Dus klaar met de party? Laat je fun niet verpesten, want de pannetjes en spatels kunnen gewoon in de vaatwasmachine. De bakplaat moet wel even met een doekje afgenomen worden. Het is natuurlijk ook maar net hoe vies je het hebt gemaakt.

 

Conclusie

De PY582813 Wokparty Duo doet zijn naam eer aan! Je kunt met dit feestelijke apparaat niet alleen wokken, maar je maakt er ook de lekkerste mini-pannenkoekjes mee! Met zijn zes fel gekleurde pannetjes en spatels laat de wokparty zich van zijn feestelijke kant zien. Het is weer eens wat anders dan de traditionele zwarte vierkante pannetjes waarmee je tijdens het gourmetten óók een pannekoekje kan maken. Deze pancakes waren verrukkelijk en super snel klaar.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: