Inhoud Sligro Kerstpakket Voor de Draad 2019

Review: Sligro Kerstpakket Voor de Draad 2019


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket Voor de Draad van Sligro met 4.5 sterren.

The Good
  • Leuk samengesteld
  • Feestelijke presentatie
  • Bij problemen met het pakket, levert Sligro een helpdesk mee!

The Bad
  • Twijfelachtige kwaliteit Senza draadmand

Het kerstpakket Voor de Draad bevat voor €20, 11 artikelen. Dit lijkt wat weinig, maar Sligro heeft waarschijnlijk relatief veel van het geld gestoken in de verpakking en de meegeleverde draadmand. Non-Food Sligro verpakt dit kerstpakket in een draadmand, die in een keurige, zeshoekige doos zit. Op het schap stond een draadmand die al enigszins […]

Het kerstpakket Voor de Draad bevat voor €20, 11 artikelen. Dit lijkt wat weinig, maar Sligro heeft waarschijnlijk relatief veel van het geld gestoken in de verpakking en de meegeleverde draadmand.

Non-Food

Sligro verpakt dit kerstpakket in een draadmand, die in een keurige, zeshoekige doos zit. Op het schap stond een draadmand die al enigszins misvormd was. Goedkope productie dus. De draadmand die wij in het pakket vinden, lijkt iets van waterschade de hebben. De draadmand is van het merk Senza.

Food

De twee blikjes Finley Mojito vallen meteen op in het pakket. Geen zorgen, het pakket is alcoholvrij, dus deze twee blikjes ook. Maar qua smaak zit Finley wel erg dicht tegen de echte Mojito aan. Met Sultana Crunchers krijg je vijf pakjes met drie hartige koekjes. Ook erg lekker. De blauwe popcorn is echt iets om met oudejaarsavond op tafel te zetten. Echt super feestelijk. Je krijgt een flinke zak spekkies en Croky bolognese chips. Je krijgt echt een flinke zak bacon/kaas tijgernootjes en een reek Verkade hazelnoot chocolade. Met een rolletje zoute drop van Klene sluit Sligro het pakket af.

Papierwerk

Complimenten voor Sligro als het om het papierwerk gaat. Natuurlijk vinden we een kortingsbon voor Center Parcs in het pakket. Daarnaast zit er een white label kaart in voor ondersteuning bij het kerstpakket. Is er iets mis, lost Sligro het gewoon op. Geen extra druk op jou als ondernemer of HR manager. Erg goed over nagedacht.

Conclusie: Sligro Kerstpakket Voor de Draad 2019

Sligro Kerstpakket Voor de Draad 2019 is duidelijk een zorgvuldig samengesteld kerstpakket. De blauwe popcorn valt wat op in het verder groene thema, maar alles is prachtig verzorgd. Ook slim dat Sligro de nazorg bij het pakket goed regelt. Wel jammer dat de kwaliteit van het Senza draadmandje wat lastig te voorspellen is wanneer je dit pakket inkoopt.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: