Masterclass Groente op de BBQ Cover

Review: Masterclass Groente op de BBQ (Julius Jaspers)


Arjan beoordeelde namens JustForkoks het boek Groente op de BBQ met 5 sterren.

The Good
  • Gemakkelijke bereidingen
  • Lekker overzichtelijk
  • Gemakkelijke ingrediënten

The Bad

Zomer of niet, groente grillen op de BBQ is eigenlijk altijd wel lekker. Maar dan moet je wel een sterke bron van inspiratie hebben als je er iets bijzonders van wilt maken. Het kookboek Masterclass Groente op de BBQ blijkt er vol mee te staan. Masterclass Series Je herkent de Masterclass Series meteen. Keurig gebonden […]

Zomer of niet, groente grillen op de BBQ is eigenlijk altijd wel lekker. Maar dan moet je wel een sterke bron van inspiratie hebben als je er iets bijzonders van wilt maken. Het kookboek Masterclass Groente op de BBQ blijkt er vol mee te staan.

Masterclass Series

Je herkent de Masterclass Series meteen. Keurig gebonden kookboeken van vooraanstaande chefs. Niet al te groot waardoor je ze gemakkelijk in de keuken legt. Ideaal.

Masterclass Groente op de BBQ Cover

Julius Jaspers

Julius Jaspers kennen we natuurlijk van zijn avonturen in Masterchef, maar de laatste jaren profileert de chef zich ook als ware pitmaster. Hij is zo ongeveer dé ambassadeur van Nederland voor The Green Egg. Hij combineert zijn culinaire achtergrond met het rauwe leven achter de grill en dat blijkt een bijzonder goede combinatie te zijn.

Opbouw

Na het dankwoord, trapt Julius af met een aantal technieken. Daarmee leer je dat je groenten niet alleen kunt grillen op het rooster, maar zeker ook in de as. Daarna wordt het boek verdeeld over 37 groenten. Julius sluit af met zijn condimenten. Allerlei handige receptjes voor bij de gril. Handig!

Masterclass Groente op de BBQ Recepten

Conclusie: Masterclass Groente op de BBQ

Nederland eet steeds minder vlees. Julius sluit daar naadloos op aan met zijn Masterclass Groente op de BBQ. Het standaard op de gril gooien van een plakje wortel of een venkel wordt zo naar een veel hoger niveau gelift. Eindelijk!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: