Review: Beer In A Box (Berengoede Blondines)


Jeroen beoordeelde namens JustForkoks de Blondjes van Beer In A Box met 4.5 sterren.

The Good
  • Verrassend
  • Uitgebreid
  • Met smaak gekozen
  • Lekker
  • Grroawll!

The Bad
  • Beetje weinig

Beer in a box, het geniale concept waarbij je speciaalbieren thuis opgestuurd krijgt op smaak, verrassing of eigen keuze. Een box verpakt met liefde, smaakkaarten en veel informatie van de Beer. Grroawll! De lijfspreuk van de Beer. Ook in roerige tijden is het motto van de Beer niet veranderd. Laat je verrassen en verwennen met […]

Beer in a box, het geniale concept waarbij je speciaalbieren thuis opgestuurd krijgt op smaak, verrassing of eigen keuze. Een box verpakt met liefde, smaakkaarten en veel informatie van de Beer.

Grroawll! De lijfspreuk van de Beer. Ook in roerige tijden is het motto van de Beer niet veranderd. Laat je verrassen en verwennen met de nieuwste, beste en speciaalste biertjes van de Beer. Met mate, of met maten; de keuze is aan jou.

JFK had de lente in z’n bol en vroeg de Beer naar een aantal nieuwe toppers binnen het blonde segment. De Beer antwoordde met een instemmende grom en begon met selecteren, sorteren en verpakken. Enkele dagen later hoorde ik een ‘ding dong’ een liefkozend grommetje en stond er een een berendoos op de stoep.

Deze doos staat nog steeds in het raamkozijn. Niet omdat JFK zulke rommelkonten zijn, maar omdat wij ook ons steentje bijdragen bij de Berenroute. De postbode hebben we ook een bericht namens de beer mogen sturen. Beer In A Box heeft namelijk een sublieme brievenbussticker; de zogenaamde NEE – JA sticker, waarbij NEE staat voor “NEE, geen ongeadresseerde reclamemeuk” en JA voor “JA, wel bier!” Geniaal, aldus JFK.

Unboxing

Het unboxen van de Beer is een feestje. De doos is geweldig, zou de Beer meerdere varianten maken, dan zouden wij ze sparen. Het openen van de doos brengt een scala aan feestelijkheden. De brievenbussticker, informatiefolders en bierkranten met het laatste biernieuws. Smaakkaarten waar je jouw geproefde biertjes kunt beschrijven, mochten ze zo smaken dat je het de dag erna moeilijk kunt navertellen zonder emotioneel te worden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Onder deze flyers, kranten en kaarten vinden we keurig zes bieren stralen, wachtend om een liefkozend plopje – of in mijn geval de kaken van de metalen Beer (zie foto).

Deze dus

De Bieren van de Beer

Welke bieren hebben wij gedronken? Blondjes. JFK is gek op blondjes. Op bier ook, trouwens. Mijn eerste biertje was het Witte Anker Saison van de brouwerij het Witte Anker. Een echt friszuur Citrus biertje met tonen van dennen, zoetig en heerlijk fris. Het tweede biertje was een royale rakker van de Stads 013 Brouwerij genaamd de Witte Koning. Bloemig, zoetig en Citrus wat bitterzoet aandeed. Erg lekker.  De derde was ook reusachtig lekker. Goliath genaamd van Kasteel Brouwerij. Fris, zonnig, Citrus een echte terras vriend.
Een vierde vriend die avond was het Blond Bier van Paap. Paap, als in de brouwerij uit Papendrecht. Gestart in 2018 en in onze ogen niet meer weg te denken uit de markt. Erg lekker.


De vijfde was 40 Watt Blond van de 100 Watt Stadsbrouwerij Eindhoven. Mild en zacht wat ons nieuwsgierig maakte naar hun andere bieren. Zeer smaakvol en een mooi design. Mijn favoriet van de avond. Maar de avond was nog jong, wij stoutmoedige beerliefhebbers gingen door met nummer zes. Een Vlaamse van de brouwerij De St-Feuillien, met de naam FIVE. Een licht verfrissend Belgische blondine die ons deed terugdenken aan zomerse avonden, knuffelend met de Beer aan de waterkant. Ach, de avond was zo jong niet meer en dit stond letterlijk geschreven op de smaakkaart dus zal de absolute waarheid betreffen.

 

Conclusie

Beer In A Box weet ons iedere keer te verrassen. Wat een feestje om een volgepakte, mooi versierde doos te ontvangen. Zijn er abonnementen? Wij zijn fan! Deze doos met blondines deden ons verlangen naar de zon, warmte, gezelligheid en even geen Corona. Dankjewel Beertje Bier.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: