Restaurant bezorgt high-end kaasfondue per post

Hate it or love it, kaasfondue is nog altijd niet weg te denken uit de funcooking scene. Net als vele restaurants, ligt ook Restaurant ’t Goede uur in Haarlem stil, waar kaasfondue nou net de specialiteit is. Daarom gaat het restaurant haar kaasfondue nu per post bezorgen. Zo kan heel Nederland het specialisme van het […]

Hate it or love it, kaasfondue is nog altijd niet weg te denken uit de funcooking scene. Net als vele restaurants, ligt ook Restaurant ’t Goede uur in Haarlem stil, waar kaasfondue nou net de specialiteit is.

Daarom gaat het restaurant haar kaasfondue nu per post bezorgen. Zo kan heel Nederland het specialisme van het restaurant ervaren. In het restaurant worden de fondues kant en klaar gemaakt en daarna luchtdicht verpakt voor verzending. Zo hoef je de inhoud van het zakje alleen nog in jouw fonduestel te gieten en kun je vrijwel meteen beginnen.

’T Goede uur brengt 8 soorten kaasfondue op de markt, waaronder geitenkaas en bospaddenstoelen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: