Pure Kakaw opent in Amsterdam

Altijd al naar een echte Cacau Bar willen gaan? Pure Kakaw opent een cacau bar in het Westerpark in Amsterdam. Het doel is om mensen de positieve effecten van de stoffen in cacau te laten ervaren. De officiële naam van de cacau boon is Theobroma Cacao. Ofwel, voedsel voor de goden. Oude volkeren als de […]

Altijd al naar een echte Cacau Bar willen gaan? Pure Kakaw opent een cacau bar in het Westerpark in Amsterdam. Het doel is om mensen de positieve effecten van de stoffen in cacau te laten ervaren.

De officiële naam van de cacau boon is Theobroma Cacao. Ofwel, voedsel voor de goden. Oude volkeren als de Maya’s en de Azteken kenden gezonde effecten toe aan de boon (maar zijn toch uitgestorven).

Zo zouden de drankjes op de menukaart van Pure Kakaw er voor moeten zorgen dat je met meer focus aan het werk kunt, maar ook dat je meer energie hebt en een warmer gevoel hebt. Dit komt door stoffen als antioxidanten, flavonoïden, theobromine, anandamide (bliss-molecule), PEA, magnesium en andere mineralen. Om deze mineralen te behouden, combineren ze geen koemelk met de cacau. Koemelk zou de werking tegen gaan. Ook worden veel kruiden toegevoegd zoals Kurkuma, gember en nootmuskaat. Naast drankjes zijn er ook hapjes te bestellen.

Pure Kakaw opent op 4 oktober om 19:00 op dezelfde locatie waar Emporium Of Wonders en boutique walhalla gevestigd zijn.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: