Presskit

Justforkoks werkt graag samen. Samen met professionals in de food industry, adverteerders, uitvinders, liefhebbers en fabrikanten.

Cijfers

Justforkoks (JFK) is ontstaan vanuit een overschot aan keuken nieuws & reviews op GadgetGear.nl Deze website werd bezocht door ruim 65.000 unieke bezoekers, die in de drukste maanden bijna tegen de 100.000 tikten. De reviews werden gemiddeld 3700 keer gelezen en ruim 3 minuten gelezen. Dat zijn interessante cijfers die we doortrekken op JFK. Maar ieder begin, begint bij het begin. Vanaf maart 2017 zijn we actief en klimmen we keihard door samenwerking van binnen- en buitenaf. Momenteel (augustus-2017) bevinden we ons op 25.000 hits per maand en dat groeit iedere maand. Dat kunnen we niet alleen vandaar dat we altijd vragen alle sociale posts te delen zoveel het kan.

Adverteren

Adverteren is mogelijk bij JFK. Het moet wel binnen ons interessegebied vallen en dat van onze lezers. Wij vinden het leuk om samen te werken met innovatieve projecten, nieuwelingen en vertrouwde merken en organisaties. Voor een overzicht van de tarieven en mogelijkheden kunt u contact opnemen met de hoofdredactie.

Reviews

De JFK reviews van producten, workshops en gerechten zijn gratis. Wilt u iets laten reviewen dan kan dit altijd in goed overleg. Onze reviews zijn onafhankelijk en bevatten onze goudeerlijke mening op dat moment. We geven voor publicatie de mogelijkheid om de content in te zien en ons te wijzen op eventuele onwaarheden, misvattingen of onjuistheden. Daarna publiceren wij het in goed overleg. De review samples die we krijgen, die geven we graag na afloop weg bij een leuke win/lezers-actie om zo weer ons bereik te vergroten. Benieuwd of we uw product willen reviewen? Mail de redactie.

 

Vragen?

Als u de vraag invult of mailt naar de JFK redactie, dan komt dat helemaal goed.

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.