Prepd is dé high-end lunchbox

Hoe innovatief kan een lunchbox worden? Ik heb er heel wat gezien, maar van de Prepd ben ik wel onder de indruk. Deze lunchbox op IndieGoGo lijkt wel heel slim ontworpen. Zo heeft de lunchbox ruimte voor een aantal standaard doosjes waar je de verschillende onderdelen van jouw lunch in kwijt kunt. Deze zijn waterdicht, […]

Hoe innovatief kan een lunchbox worden? Ik heb er heel wat gezien, maar van de Prepd ben ik wel onder de indruk. Deze lunchbox op IndieGoGo lijkt wel heel slim ontworpen.

Zo heeft de lunchbox ruimte voor een aantal standaard doosjes waar je de verschillende onderdelen van jouw lunch in kwijt kunt. Deze zijn waterdicht, dus sausjes zijn geen probleem als we de makers mogen geloven. De klep van de lunchbox kan als snijplankje worden gebruikt en in de ronding wordt magnetisch het bestek opgeborgen. In de buitenste wanden is ruimte voor speciaal ontworpen koelelementen.

De Prepd Colors lunchbox ligt nog niet in de winkel, maar is een IndieGoGo project.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: