Outlaw BBQ lanceert vier nieuwe dry rubs

Outlaw BBQ lanceert vier nieuwe dry rubs Nederlands BBQ-merk in steeds meer winkels verkrijgbaar

Outlaw BBQ lanceert vier nieuwe dry rubs in Nederland. De producten van Outlaw BBQ, een Nederlands merk, zijn sinds begin dit jaar in meerdere slagerijen en BBQ speciaal winkels te verkrijgen. Nu zijn daar vier nieuwe rubs bijgekomen. Namelijk: Taco Shot, Cajun Dynamite, Wild Mustang en Spicy Bullet. Naast dry rubs omvat het assortiment van Outlaw BBQ ook bier, rookhout en accessoires.

De vier nieuwe smaken staan garant voor een smaakbeleving: weinig zout, geen kunstmatige smaakversterkers en hoge kwaliteit kruiden. De rijke kruidenmelanges verrijken het vlees maar overheersen niet. Een puur product. Taco shot is perfect voor kip en gehakt in Mexicaanse bbq-gerecht zoals loaded nacho’s en gevulde wraps, Cajun Dynamite is perfect voor op garnalen, vis en kip. Wild Mustang is heerlijk op kip, varkensvlees en rundvlees en geeft door toegevoegd bietenpoeder een fantastische verkleuring. Spicy Bullet is zoet en pittig. Ideaal voor pulled pork en spareribs.

Bestaande producten

Outlaw BBQ is nu een jaar actief. De eerste vier smaken rubs, namelijk Gold Rush, Black Snake, Smokey Fire en Red Rooster, zijn al een jaar verkrijgbaar via de eigen online shop en winkel. Er bleek vanuit de markt echter interesse in het merk waardoor er, met succes, ingezet is op het dealership. Sinds het voorjaar 2022 is Outlaw BBQ gaan leveren aan andere winkels.

 

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: