Zaanse Mayonaise met Pockies

Nooit meer zonder Zaanse mayo met Pockies

Stiekem heeft iedereen z’n favoriete mayo en die van Zaanse is wereldberoemd in Nederland. Daarom werkt het bedrijf nu samen met Pockies om een mini tube in de markt te zetten. Hoewel we Zaanse natuurlijk wel kennen, is Pockies geen heel bekende speler in foodieland. Pockies is het Nederlandse bedrijf dat boxershots maakt met zakken […]

Stiekem heeft iedereen z’n favoriete mayo en die van Zaanse is wereldberoemd in Nederland. Daarom werkt het bedrijf nu samen met Pockies om een mini tube in de markt te zetten.

Hoewel we Zaanse natuurlijk wel kennen, is Pockies geen heel bekende speler in foodieland. Pockies is het Nederlandse bedrijf dat boxershots maakt met zakken erin. Daar hoort ook een witgeel sausje op lichaamstemperatuur bij. Zeker met de kerst, gezien menig kerstmaal zonder mayo op tafel schuift en je deze kerst zeer waarschijnlijk toch in je uppie, in je boxer aan tafel zit. Met de Zaanse Pocket Mayonaise heb je dan altijd jouw eigen voorraadje Zaanse Mayonaise op zak.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: