Miele introduceert nieuwe vaatwassers voor de horeca

Er is geen vaatwasser zo snel als een horeca vaatwasser. Oké, het zijn lelijke dingen, maar ze zijn doorgaans echt bloedsnel. Zo ook de nieuwe generatie van Miele. De nieuwe horeca vaatwassers van Miele kunnen in minimaal 47 seconden de complete vaat doen. Je gaat je afvragen waarom die in jouw eigen keukentje toch nog […]

Er is geen vaatwasser zo snel als een horeca vaatwasser. Oké, het zijn lelijke dingen, maar ze zijn doorgaans echt bloedsnel. Zo ook de nieuwe generatie van Miele.

De nieuwe horeca vaatwassers van Miele kunnen in minimaal 47 seconden de complete vaat doen. Je gaat je afvragen waarom die in jouw eigen keukentje toch nog een dik uur nodig heeft voor het kortste programma. De wasmachines passen de duur van de afwasbeurt wel aan, aan de vervuiling van het servies.

Deze diashow vereist JavaScript.

De nieuwe machines zijn met touch displays uitgerust. Deze kunnen bediend worden met handschoentjes aan. Lekker hygiënisch dus. Daarnaast is er een nieuw tankspoelsysteem dat het afwassen nog gemakkelijker maakt en zijn de nieuwe machines energiezuiniger geworden. Er zijn zelfs modellen waarbij je niet meer hoeft de poleren. Daar zit een reverse osmose filter in.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: