Meater, de draadloze kerntemperatuurmeter

Het BBQ seizoen komt er weer aan en de redactie gaat ook dit jaar weer op zoek naar spannende BBQ gadgets. Één van de dingen op onze radar is de Meater. Een draadloze kerntemperatuurmeter die her heerlijk uitziet. De Meater is een draadloze kerntemperatuurmeter zoals we deze kennen van de Steak Champ. Het grote verschil […]

Het BBQ seizoen komt er weer aan en de redactie gaat ook dit jaar weer op zoek naar spannende BBQ gadgets. Één van de dingen op onze radar is de Meater. Een draadloze kerntemperatuurmeter die her heerlijk uitziet.

De Meater is een draadloze kerntemperatuurmeter zoals we deze kennen van de Steak Champ. Het grote verschil is dat de accu in de Meater wel herlaadbaar is, ondanks dat deze 1.000 keer mee gaat. Bovendien kan deze via bluetooth communiceren met jouw smartphone. Geen geklooi meer met externe displays en draden dus.

De app bevat ook allerlei standaard bereidingen. Ga je een steak grillen, geef je dit gewoon aan. De Meater houdt in de gaten wanneer de Steak gaar is en geeft je een seintje zodra deze genoeg tot rust is gekomen om de sappen binnen te houden. Zou dit dan de grote uitdager worden voor de WeGrill?

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: