McDonalds lanceert juwelen van zwerfafval

Rondom menig McDonalds restaurant wemelt het van het zwerfafval. Met enige regelmaat organiseert de keten dan ook wedstrijden voor iedereen die afval in de prullenbak dumpt. Nu heeft McDonalds er voor gekozen om afval onderwerp te maken van een sierradenlijn die je kunt winnen. Zwerfafval werd door De Vaal omgezet tot 14 karaats gouden juwelen. […]

Rondom menig McDonalds restaurant wemelt het van het zwerfafval. Met enige regelmaat organiseert de keten dan ook wedstrijden voor iedereen die afval in de prullenbak dumpt. Nu heeft McDonalds er voor gekozen om afval onderwerp te maken van een sierradenlijn die je kunt winnen.

Zwerfafval werd door De Vaal omgezet tot 14 karaats gouden juwelen. Zo transformeerde een weggegooid frietjes bakje in een hangertje, de sausbakjes in oorbellen en meer. Er is zelfs een ring van het Big Mac doosje gemaakt. Echte McBling dus.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: