McDonalds lanceert de McDelivery Detector

Wij hadden sterk het vermoeden dat het een 1 aprilgrap betrof, maar de nieuwe rookmelder van McDonalds blijkt een slimme publiciteitsstunt van de hamburgerketen. De McDelivery Detector moet dé oplossing zijn voor de keukenprutser. Wanneer de McDelivery Detector rook signaleert, zal het niet piepen om de bewoners in veiligheid te brengen. De rookmelder zal in […]

Wij hadden sterk het vermoeden dat het een 1 aprilgrap betrof, maar de nieuwe rookmelder van McDonalds blijkt een slimme publiciteitsstunt van de hamburgerketen.

De McDelivery Detector moet dé oplossing zijn voor de keukenprutser. Wanneer de McDelivery Detector rook signaleert, zal het niet piepen om de bewoners in veiligheid te brengen. De rookmelder zal in plaats daarvan een bezorger naar de keuken des onheils sturen met een flinke zak vol McFoodness. Daarvoor moet je al eigenaar wel eerst even gedefinieerd hebben wat jouw favoriete McMaaltijd is.

De McDelivery Detector wordt in zeer kleine oplage verspreid onder fans van het merk.

Oja, als je een McDelivery Detector krijgt, krijg je er ook een echte rookmelder bij, zodat je ook gewaarschuwd wordt wanneer er rook in de keuken staat, maar dat niet aan jouw kookkunsten ligt.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: