Heineken 0.0 met de Heineken Blade

Lockdown; we drinken minder bier

Slecht nieuws voor Heineken. Kennelijk maken we het in onze lockdown niet gezellig genoeg. De groene biergigant zag de bierverkopen in de eerste helft van het jaar met 11,9% kelderen. Heineken legt de schuld van de daling in verkopen bij COVID-19, wat met name in het tweede kwartaal hard aankwam voor de biergigant. Hierbij was […]

Slecht nieuws voor Heineken. Kennelijk maken we het in onze lockdown niet gezellig genoeg. De groene biergigant zag de bierverkopen in de eerste helft van het jaar met 11,9% kelderen.

Heineken legt de schuld van de daling in verkopen bij COVID-19, wat met name in het tweede kwartaal hard aankwam voor de biergigant. Hierbij was het niet alleen de terugloop in het goudgele vreugdessap dat het bedrijf dwars zat. Ook op bezittingen moest veel worden afgeschreven door de uitbraak.

Hier op de redactie van JfK zijn we vlak voor Coronatijd gestart met de review van de Heineken Blade. Die hebben we ook bewust achtergehouden omdat we het niet het moment vonden om deze gezelschapsmachine te promoten. Nu we weer langzaamaan bij elkaar mogen komen, lees je binnenkort meer over deze thuistap die echt geweldig is. Ook bij een feestje in je alleentje.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: