Groenten

Kennen we onze groenten nog wel?

HelloFresh, die jongens die het voedselpakket opnieuw hebben uitgevonden, zijn op onderzoek uitgegaan. We moeten dagelijks veel groenten eten, maar variatie in het supermarktschap is ver te zoeken. Aanleiding voor deze stunt van HelloFresh is een onderzoek van de RIVM. Van de 200 gram groenten die een volwassen Nederlander moet eten, komen we doorgaans niet […]

HelloFresh, die jongens die het voedselpakket opnieuw hebben uitgevonden, zijn op onderzoek uitgegaan. We moeten dagelijks veel groenten eten, maar variatie in het supermarktschap is ver te zoeken.

Aanleiding voor deze stunt van HelloFresh is een onderzoek van de RIVM. Van de 200 gram groenten die een volwassen Nederlander moet eten, komen we doorgaans niet verder dan 143 gram. Nu heb ik lang, lang geleden een box mogen reviewen en ik geef toe, daar zat wel aardig wat groente in… maar of dat 200 gram per persoon is, heb ik destijds niet gemeten.

Uit onderzoek van Panelwizard onder 1.000 Nederlanders, blijkt dat het gros van ons niet eens zo gek veel van groenten weet. Groenten als Bataat, Knolraap en Bimi zijn te onbekend. Natuurlijk gaan we er vanuit dat jullie als JustFokKoks lezers niet alleen jullie stukje vlees kennen, maar ook vrolijk combineren met bijzondere groenten. Toch willen we jullie dit leuke filmpje niet onthouden.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: